Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/peoplefirst.al/public_html/wp-content/themes/masterstudy/inc/redux-framework/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
People First – People First

Trajnime

Trajnimi i projektit People First është një fazë teorike që do të zgjasë 6 javë dhe do të zhvillohet pranë Qendrave të Formimit Profesional në Tiranë, Durrës, Vlorë, Korçë dhe Shkodër. Ai do t’u japë njohuritë e nevojshme pjesmarrësve në 8 profile, në mënyrë që ata të jenë gati për të ushtruar menjëherë njohuritë e tyre gjatë praktikës një-mujore, ku ata do të paguhen nga projekti.

Praktike

Praktika për njohuritë e marra në 8 profesionet në fushën e hoteleri-turizmit do të kryhet në hotelet dhe restorantet më të mira të vend-ndodhjeve turistike shqiptare, që nga Riviera Ioniane e Jugut, e deri te Alpet e Veriut, në rrethin e Shkodrës. The Headhunter ka marrëveshje bashkëpunimi për këtë qëllim me bizneset më të suksesshme që operojnë në këtë sektor.

Punesim

2 mijë të trajnuarit dhe praktikantët pjesmarrës gjatë dy viteve të projektit, synohet që të punësohen që të gjithë në sektorin e turizmit, pikërisht në hotelet, resortet dhe restorantet ku ata do të kryejnë praktikën. Kjo është një dëshirë dhe vullneti i shfaqur nga vetë bizneset, të cilët janë të “uritur” për burime të kualifikuara njerëzore, ndaj mundësia e punësimit, falë marrëveshjeve që kemi me bizneset në fjalë, është jashtëzakonisht e lartë.

Trajnime ne Fushen e Hoteleri-Turizem

Projekte te Realizuara

Bashkëfinancues – USAID, Qqeveria suedeze, The Headhunter
Partners – Junior Achievement Albania, Ministria e Rinisë dhe Mirëqenies Sociale, Shërbimi Kombëtar i Punësimit.
Të rinj që do të trajnohen dhe do të kryejnë praktikën, do të punësohen gjatë dy viteve të projektit.

Eventet e fundit

LGBTIQ Employment Equality Index, North Macedonia 2020

17 th May 2021, Skopje The Headhunter Group, together with the non-profit organization Dignity Global and its foundation, People First and with the strong support of the Embassy of the Netherlands in North Macedonia as a part of its social responsibility created and implemented the LGBTIQ Employment Equality Index. The HeadHunter, the largest Group operating in the areas of Human Resources, in […]

Curriculum Development Expert

People First is implementing the project entitled “Women (VoT) – Led Promotion of Tourism in Albania’s North”. This project is funded by the Small Grants SchemeCooperation between CSOs and groups of former victims of trafficking (VoT) and domestic violence (VoDV) for the economic empowerment of victims” that the “Family and Child Care Center” (KMOP) – […]

Facilitator for Seminars (Dibra Region)

People First is implementing the project entitled “Women ( VoT) – Led Promotion of Tourism in Albania’s North”. This project is funded by the Small Grants SchemeCooperation between CSOs and groups of former victims of trafficking (VoT) and domestic violence (VoDV) for the economic empowerment of victims” that the “Family and Child Care Center” (KMOP) […]

TRAJNIM DHE PUNËSIM NË HOTELERI-TURIZËM

Dëshironi një karierë të qëndrueshme në një sektor në rritje? Dëshironi të njihni njerëz të rinj dhe të merrni një përvojë unike? Atëhere aplikoni menjëherë në këto 8 profile, shumica e të cilave mjafton që të keni diplomën e shkollës së mesme, apo edhe nëntë-vjeçare!!

Kurset do te jene FALAS dhe do te kene ne kohezgjatje 6 Javore dhe do te zhvillohen ne Qendrat e Formimit Profesional te qyteteve: Tirane, Shkoder, Durres, Vlore dhe Korce, dhe ne perfundim te kursit studentet do te kryejne nje praktike mesimore 1 mujore, te paguar nga Projekti.

Te gjithe kanditatet e interesuar jane te lutur te dergojne aplikimin e tyre ne info@headhunter.al deuke specifikuar pozicionin per cilin aplikojne, dhe per cdo pyetje te mundeshme teknike ne lidhje me aplikimin te kontaktojne ne numrat e celularit:

+355 68 2056933, +355 68 2035835, +355 67 4137595