Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/peoplefirst.al/public_html/wp-content/themes/masterstudy/inc/redux-framework/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Kurset – People First

Drejtues Hoteli

Menaxherët e hotelit merren me klientët çdo ditë. Duke u siguruar që klientët janë të lumtur dhe se stafi është duke marrë atë që ata kanë nevojë për të bërë punën e tyre është vendimtare. Menaxhimi: Punimi me buxhetet, planifikimi, krijimi i orareve dhe mbikëqyrja e operacioneve janë të gjitha një pjesë e punës.

Nëse baristi është i punësuar në një restorant, bar, tavernë apo biznes tjetër mikpritës, detyrat kryesore mbeten standarde. Ky përshkrim i punës është i lehtë për tu përshtatur për nevojat tuaja specifike. Përgatitja dhe shërbemi i pijeve në mënyrë korrekte ose ndaj klientëve direkt ose përmes stafit që shërben.

Si udhëzues turistik, puna juaj do të përfshijë hyrjen e turistëve në atraksionet unike dhe popullore të lokacioneve te ndryshme, si monumente historike, kopshte botanike, parqe mbretërore, muze, galeri arti dhe zona të tjera me interes kulturor

Shumica e kamarierëve dhe kamarierëve, punojnë në restorantet me shërbim të plotë. Ata përshëndesin konsumatorët, marrin urdhra për ushqim, sjellin ushqime dhe pije në tavolina dhe marrin pagesa dhe bëjnë ndryshime. Restorante ngrënie të rastësishme dhe kafenetë do të presin që të jeni të shpejtë, efikas dhe miqësor.

Kuzhinieret janë përgjegjës për përgatitjen e përbërësve dhe recetave sipas specifikimeve të restorantit. Kuzhinat mund të jenë vende të nxehta, të zhurmshme dhe të vështira, kështu që ju duhet të jeni në gjendje të punoni në mënyrë efikase dhe të shpejtë për të qenë të suksesshëm si një kuzhinier i linjës.

Përveç detyrave të përgjithshme të mbajtjes, detyrat në një hotel apo mjedis të ngjashëm do të përfshijnë: korridore të pastra, lobe, shkallë, ashensorë dhe sallone, si dhe dhomat e te klienteve

Recepsionist

Detyrat e nje Recepsionisti jane: përshëndet vizitorët personalisht ose në telefon,  Duke iu përgjigjur ose duke iu referuar pyetjeve. Drejton vizitorët duke ruajtur drejtoritë e punonjësve dhe departamenteve; Duke dhënë udhëzime. Mirëmbajtja e sigurisë duke ndjekur procedurat; Monitorimi i ditarit

Teknik Mirembajte

Teknikët janë punëtorë të kualifikuar që punojnë me sisteme komplekse ose kryejnë teste teknike ose diagnostike. Në varësi të fushës, teknikët mund të punojnë në mënyrë të pavarur ose nën drejtimin e një profesionisti. Teknikët mund të punojnë në ambiente të mbyllura ose mund të kalojnë pjesën më të madhe të kohës së tyre jashtë